Celtniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

VEKKER, SIA

Miera 90, Rīga, LV-1013
Būvniecības uzņēmums VEKKER piedāvā:: ✓ Celtniecības un remonta darbi; ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi; ✓ Rekonstrukcija un restaurācija; ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare; ✓ Privātmāju būvniecība SIA "VEKKER" darbības sfēras:: ✓ Celtniecības un remonta darbi, ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi, ✓ Rekonstrukcija un restaurācija, ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare, ✓ Privātmāju būvniecība, ✓ Koka fasāžu, terašu izbūve un renovācija, ✓ Jaunu un esošo jumta konstrukciju un segumu, montāža un renovācija, ✓ Ventilējamās fasādes, ✓ Inženierkomunikāciju un ventilācijas sistēmu izbūve, ✓ Ražošanas un industriālo ēku būvniecība.

GS LOG HOUSE, SIA

Babri, "Ainava" , Aizkalnes pagasts, Preiļu nov., LV-5305
Ekoloģiskas, rokām darinātas guļbūves.:

Mēs, SIA "GS LOG HOUSE" izstrādājam koka guļbūves Latvijas un Eiropas klientiem, izmantojot roku darbu un augstākās klases priedes vai egles apaļkokus. Būvējam koka guļbūves Latgalē ar iespēju tās transportēt un uzstādīt jebkurā Eiropas Savienības valstī.

Mūsu misija: Saglabāt ekoloģisko mantojumu Latgales novados nodrošinot ar koka, guļbūves ēkām un sniedzot cilvēkiem dzīvesprieku saskarsmē ar dabu (koku). Būvējam pielāgotas formas guļbūves jebkurā tehniski iespējamā variantā. Mēs ne tikai uzcelsim guļbūves māju un pirti, bet arī transportēsim Jūsu guļbūvi no ražošanas vietas līdz Jūsu īpašumam.

Būvelements, SIA

Jūrkalnes 1, Rīga LV-1046
Mūsu komandas paveikto ir novērtējuši mūsu sadarbības partneri. Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Iekārto griestu montāžas darbi ✓ Griestu apdares darbi ✓ Akustisko griestu montāžas darbi ✓ Sienu apdares darbi ✓ Akustisko sienu montāžas darbi ✓ Stikla un modulējamo starpsienu montāža

Ekostrūkla

Pilsrundāle, "Pērkoņi" , Rundāles pagasts, Bauskas nov., LV-3921
Apraksts:

Ekostrūkla piedāvā saudzīgu un efektīvu  tīrīšanu, izmantojot stikla vai smilšu strūklu. Ar strūklošanas tehnoloģiju tiek skarta tikai virsmas virskārta, atgūstot tās sākotnējo izskatu - attīrītā virsma ir uzreiz gatava pēcapstrādei. Tīrām dažāda veida virsmas - koka, ķieģeļu, dzelzsbetona, granīta, akmens, metāla un citas - no dažāda veida nogulsnēm un netīrumiem, piemēram, krāsas, apmetuma, eļļas, pelējuma, rūsas un citām. Balstoties uz klienta vēlmēm un nepieciešamību, nodrošinām arī virsmu pēcapstrādi ar dažāda veida materiāliem. Sākotnējo izskatu iespējams atgūt gan ēku fasādēm, gan industriāliem un nestandarta objektiem. Katrs objekts tiek izvērtēts individuāli un iesakām piemērotāko risinājumu tieši klienta vajadzībām un apstākļiem. Smilšu un stikla strūklošanas pakalpojumus sniedzam visā Latvijas teritorijā.

Jelgavas būve-V, SIA

Ozolnieki, Rīgas 18, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Izstrādājam projektus no idejas līdz realizācijai. Ir uzceltas vairāk kā 100 mājas, baznīca, 10 angāri, 15 lieliskas pirtis un vairākas vasarnīcas. Sadarbojamies ar lielajiem uzņēmumiem. Darbi tiek paveikti ātri un kvalitatīvi, norunātajā laikā, tiek meklēti risinājumi katra pasūtītāja vēlmēm. Aicinām sadarbībai!

AGNI BŪVE, SIA

Nagates 3, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par uzņēmumu:

SIA "Agni Būve" ir būvniecības uzņēmums, kurā pieredzējuši celtniecības meistari veic pilna cikla celtniecības un remonta darbus. Strādājam labprāt gan ar juridiskām, gan fiziskām personām. Darbi tiek veikti kvalitatīvi, iekļaujoties noteiktajos termiņos. Sadarbībai atvērti!

Smart Eco Tiny, SIA

Hospitāļu 31-11, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Smart Eco Tiny" ražo pārvietojamās un moduļu mājas, kā arī bērnu mēbeles un aksesuārus. Sniedzam arī CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas pakalpojumus.

SCC, SIA

Lielā 19-33, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Celtniecības un remonta darbi

Anzāģe, SIA

Melnsila 10-14, Rīga LV-1046
Apraksts: Uzņēmums ar pieredzējušiem, kvalificētiem speciālistiem savā jomā veic kvalitatīvus, plaša spektra būvdarbus. Iekļaujamies celtniecības termiņos, garantijas paveiktajam. Sniedzam konsultācijas.

LĪMENĪ, betonagridas.lv

Betona grīdas.
Mazjumpravas 40, Rīga LV-1063
Apraksts: Uzņēmums būvniecības nozarē strādā kopš 2002. gada. Strādājot ar esošajiem un topošajiem klientiem, darbs tiek veikts kvalitatīvi un savlaicīgi, varam droši teikt, ka strādājam kā Šveices pulkstenis.

BK Grupa, SIA, Mežizstrāde

"Pēterupe BK" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2162
Mežu un cirsmu pirkšana: "BK GRUPA" nodarbojas ar cirsmu un meža zemju pirkšana īpašumā visā Latvijā! Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana. Dastošana. Stigošana. Taksācija. Mērīšana. Uzņēmuma apraksts:

"BK GRUPA" veic mežizstrādi, cirsmu izstrādi. Sniedz hārvestera, forvardera pakalpojumus. Ekskavatora pakalpojumus. Pērk mežus, cirsmas. lepērk, pērk mežu, mežu cirsmas, un meža īpašumus visā Latvijā! Pašizgāzēja pakalpojumi, būvtehnikas pakalpojumi, būvgružu izvešana, melnzeme, grants, smilts piegāde, tirdzniecība. Strādājam Vidzemē, Latgalē, Zemgalē, Kurzemē www.mezizstradebkgrupa.lv.

Pērkam - Cērtamu un daļēji izcirstu mežu, mežus, mežu īpašumus, cirsmas.

Pārdod - sijāta melnzeme, smiltis.

 

Kronmat Baltic, SIA, FAKRO oficiālais pārstāvis

Ulbrokas 42g, Rīga LV-1021
Uzņēmums piedāvā: ✓ Jumta logi ✓ Bēniņu kāpnes ✓ Sienas lūkas ✓ Virsgaismas logi ✓ Gaismas tuneļi ✓ Logi ✓ Hidroizolējošie pieslēgumi ✓ Jumta plēves un membrānas ✓ Lietus ūdens notekcauruļu sistēmas ✓ Jumtu lūkas ✓ Fasādes logi

Mūsu lodzinieks, SIA

Jaunceltnes 40, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
PRODUKTI:

PVC logi

✓ Mūsdienu PVC logi ir piemēroti izmantošanai praktiski jebkura veida ēkās. Tos var viegli izmantot vēsturiskās ēkās, kā arī savrupmājās, biroju ēkās vai daudzdzīvokļu mājās.

PVC durvis

✓ Ieejas durvis ir vizītkarte katrā mājā. Tās aizsargā pret zagļiem un nevēlamiem trokšņiem. Durvju sistēmas no ALUPLAST apvieno modernu dizainu ar visaugstāko kalpošanas laiku.

Vilards, SIA

Jupatovkas 5a, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

SIA “Vilards” ir oficiāls “RUUKKI” produkcijas pārstāvis Latvijā. Uzņēmums nodarbojas ar jumtu materiālu un to komplektējošo elementu tirdzniecību, izbūvi, rekonstrukciju u.c. montāžas darbiem. Izgatavojam arī dažādus standarta un nestandarta skārda izstrādājumus pēc pasūtītāja izmēriem īsos termiņos. Individuāla pieeja ikvienam klientam un augsts apkalpošanas serviss ir mūsu ikdiena.

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

Assaz, SIA

ASSA Abloy durvju slēdzenes .WC slēdzenes
Matīsa 143, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Assaz" darbojas no 2010. gada. Uzņēmums piegādā, konsultē un uzstāda visa veida durvju slēdzenes. Uzņēmums strādā, sākot ar dzīvokļa, mājas iekšdurvīm līdz pat sarežģītām un industriālajām durvīm.

"Assa Abloy":

Uzņēmums ir "ASSA Abloy" oficiālais pārstāvis Latvijā. SIA "Assaz" sadarbojas gan ar uzņēmumiem, gan privātpersonām.

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu 7, Rīga LV-1005
Piesakies konsultācijai!:

Ja jums ir kādi jautājumi, neskaidrības, piesakiet bezmaksas konsultāciju, un mūsu speciālisti ar jums sazināsies tuvākajā laikā, lai uz tiem atbildētu.

Garantija:

Katrai pārdotajai iekārtai ir 10 gadu garantija. Eksports uz 29 pasaules valstīm. ISO un CE sertifikāti. Pēcapkalpošanas serviss.

Ramkons, SIA

Mārkalnes 11 k.2, Rīga LV-1024
Priekšrocības:

SIA "Ramkons" pastāvīgi paplašina aku grodu sortimentu, kā arī izgatavo grodus pēc pasūtītāja projekta dokumentācijas prasībām un rasējumiem. Tiek izgatavoti dažāda augstuma un diametra izstrādājumi. Tiek piedāvāti grodi ar veidņotu pamatni – "čaulas", kā arī atsevišķi, pastiprinātas pamatnes akām, kuri sastāv no pieciem un vairāk grodiem. Aku pārsegumiem tiek izmantoti dzelzsbetona vāki, arī tie piedāvāti plašā sortimentā, atkarībā no paredzamās slodzes. Jauns produkcijas veids ir lūka vāks no atvieglota, īpaši izturīga dzelzsbetona, kurš nekādā ziņā nav sliktāks par smago čuguna lūku, bet cenas ziņā ir trīs reizes lētāks par to. Pats galvenais kompānijas ieguvums ir saliedēts, ritmiski strādājošs kolektīvs (ap 50 cilvēku) – augsti kvalificēti speciālisti, kuri mīl savu darbu, kuriem ir bagāta pieredze visdažādāko betona un dzelzsbetona konstrukciju izgatavošanā. Mūsu speciālistu kvalifikācija ļauj apmierināt visprasīgāko klientu vēlmes.

Saint-Gobain Celtniecības produkti, SIA

Skandu 7, Rīga, LV-1067
Par uzņēmumu:

Saint-Gobain ir starptautisks uzņēmums, kas ir pārstāvēts 67 valstīs. Uzņēmums projektē, ražo un izplata celtniecības un būvniecības materiālus, siltumizolācijas un skaņās izolācijas materiālus.