Celtniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

DHG Construction, SIA

Zārdu 2a, Rīga, LV-1083
Mūsu pakalpojumi: ✓ Degvielas uzpildes stacijas ✓ Vispārēja celtniecība ✓ Aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmas ✓ "Zviedru mājiņas" Būvē ar Daldehog:

Pašmāju celtniecības vadības uzņēmums ar saknēm Zviedrijā un plašu portfolio Austrumeiropā.

Nodarbojamies ar degvielas uzpildes staciju projektēšanu un būvniecību, kā arī ar vispārējo celtniecību un remontdarbiem, aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmu instalāciju un apkalpošanu.

WWTP Latvia, SIA

Ulbroka, Acones 2a, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Notekūdeņu un attīrīšanas iekārtas:: ✓ BIO attīrīšanas iekārtas ✓ Attīrīšanas iekārtas privātmājām ✓ Attīrīšanas iekārtas ražotnēm un ciematiem ✓ Tilpnes ✓ Septiķa izbūve ✓ Ugunsdzēsības rezervuāri ✓ Naftas atdalītāji ✓ Tauku ķērāji ✓ Kompresori ✓ Smilšu atdalītājs ✓ Sūkņu stacijas

Saldus komunālserviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Pakalpojumi: ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Kapsētas pakalpojumi Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 1945. gadā kā Saldus pilsētas "Komunālo uzņēmumu kantoris". Ar 1950. gadu tiek nomainīts nosaukums uz "Komunālo uzņēmumu kombināts" ("KUK"). "KUK" pakļautībā ir vairākas nozares, kuras laika gaitā ir mainījušās, jo nav bijušas rentablas. 2003. gada 6. novembrī "KUK" tiek pārdēvēts par SIA "Saldus komunālserviss" ar mērķi uzlabot Saldus pilsētas komunālās saimniecības darbību. Uzņēmumā strādā 40 kvalificēti darbinieki ar atbilstošu profesionālo un lielu darba pieredzi.

ABC Tech, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Apraksts:

"ABC Tech" ir Latvijas būvniecības uzņēmums. Piedāvājam būvniecības un nekustamā īpašuma apsaimniekošanas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā. Profesionāli ierīkojam un atjaunojam hidroizolāciju. Veicam sanācijas darbus. Apdares darbi - reģipša sienu un elementu uzstādīšana, tapešu montāža, sienu un griestu špaktelēšanas darbi, apmešanas darbi, fasādes siltināšanas darbi, sienu, griestu, grīdas, koka, fasādes krāsošanas darbi u.c.

New Comfort Bygg, SIA

Ventas 36, Liepāja LV-3407
Apraksts:

Celtniecības uzņēmums, kurš piedāvā celtniecības pakalpojumus visā Latvijas teritorijā.

KAN, SIA

Braslas 24, Rīga, LV-1035
Mēs piedāvājam visu veidu celtniecības darbus:: ✓ betonēšanas darbi ✓ ķieģeļu mūrēšana ✓ metāla konstrukcijas montāža ✓ iekārtu montāža ✓ cauruļvadu montāža ✓ reģipša sistēmas konstrukcijas ✓ sendvič paneļu montāža ✓ jumta ierīkošanas darbi ✓ apdares darbi

Royal būve, SIA

Krūzes 3-5, Rīga LV-1046
Būvniecības pakalpojumi:: ✓ Industriālā būvniecība ✓ Rekonstrukcija un renovācija ✓ Apdares darbi ✓ Fasādes darbi Celtniecības uzņēmums:

Ar būvniecību nodarbojamies no 2012. gada. Gadu gaitā esam sakrājuši lielu pieredzi dažādu objektu būvniecībā. Sadarbojamies gan ar juridiskām, gan fiziskām personām. Mēs saviem klientiem varam sniegt pilna būvniecības cikla pakalpojumus. Sniedzam būvniecības pakalpojumus visā Latvijas teritorijā. Mums ir arī starptautiska pieredze, sniedzot ēku renovācijas pakalpojumus ārpus Latvijas.

Montage Pro Ltd, SIA, Dažādas sarežģītības montāžas darbi

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Apraksts:

Montage PRO ltd savu darbību sāka 2011. gada sākumā. Šajā laika posmā ir realizēti vairāki simti mazu (līdz 80m2) un lielu (6040m2) projektu dažādās valstīs, sadarbība ar visiem uzņēmumiem Latvijā. Komanda montē metāla konstrukcijas, skārda un PVC sendviču paneļus, kompozīta materiālu, betona pārsegumu, sienu paneļus, termo paneļus utt. Mūsu speciālisti veic kvalitatīvus betonēšanas darbus. Dažādas sarežģītības alumīnija/tenta konstrukcijas un angāru ražošana un montāža.

AK Building Contractor, SIA

Volguntes 33a-12, Rīga, LV-1046
Apraksts:

Visa veida kvalitatīvi jumta darbi. Valcprofili. Pieredzējuši speciālisti, kvalitatīvi, strādā visā valstī. Koka karkasa paneļu māju ražošana. Piedāvājam bezmaksas jumta apsekošanas un tāmēšanas pakalpojumus.

UG māja, SIA

Krīvi, "Bērzi 3" -21, Vaives pagasts, Cēsu nov., LV-4136
Apraksts:

Uzņēmums veic visa veida celtniecības un remontdarbus, fasādes izbūves un siltināšanas darbus, kanalizācijas un ūdensvada izbūvi, elektroinstalāciju, logu un durvju montāžu, kā arī santehnikas remontu.

RUP, SIA

Alderi, Pērles 12, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts:

SIA "RUP" specializējas būvniecībā, tehniskā un konsultatīvā uzraudzībā.

Ideas, SIA

Planīcas 6-19, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Par uzņēmumu: Uzņēmums "Ideas" sniedz visa veida celtniecības un būvniecības pakalpojumus Kurzemē. Tajā skaitā individuāli un nestandarta risinājumi.

SL Tactics, SIA

Bērzkalni, Burtnieku 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Uzņēmums ar ilgu darba pieredzi savā jomā piedāvā plaša spektra kvalitatīvus būvdarbus, tajā skaitā arī dažādu materiālu un virsmu abrazīvo tīrīšanu. Darbus veicas savlaicīgi, par pieņemamām izmaksām. Sadarbībai atvērti!

Vmir, SIA

A.Deglava 164-52, Rīga, LV-1021
Par uzņēmumu:

Pieredzējuši meistari (strādājam kopš 2001. gada) veiks kvalitatīvus apdares darbus un telpu iekšdarbus. Paveicam vissarežģītākos darbus, dodam garantiju, pieņemamas cenas. Aicinām sadarbībai! 

Edgars Ozols, IDV

Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Meistars ar vairāk kā 20 gadu pieredzi savā jomā, veic kvalitatīvus apmetumu un apdares darbus no A-Z. Ir darba pieredze ārvalstīs. Garantēju kvalitāti, iekļaušanos noteiktajos termiņos.  Pieņemamas cenas, atvērts sadarbībai.

Nielatec Baltija, SIA

Mētras 11, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts:

"NieLaTec Baltija"  - kvalitatīva industriālo un dekoratīvo epoksīdu grīdu segumu veidošana. 

Uzņēmums veic industriālo betona grīdu liešanu. Kā arī epoksīda grīdu apstrādi ar skrošu strūklu un pulēšanu.

MDC būve, SIA

Bērzs, "Cīruļi" , Zaubes pagasts, Cēsu nov., LV-4113
Pakalpojumi:: ✓ Ceļu, ielu būvniecība ✓ Bruģēšana ✓ Dažāda veida laukumu izbūve ✓ Zemes rakšanas, pārvietošanas darbi ✓ Teritorijas labiekārtošanas darbi ✓ Apzaļumošana, apstādījumi ✓ Drenāžas, lietusūdens kanalizācijas sistēmu izbūve ✓ Demontāžas darbi

Penetron.lv, SIA EMEREM, Hidroizolācijas materiāli

Vienības gatve 31, Rīga, LV-1004
Produkti:

Penetron - dziļi impregnējošs betona hidroizolācijas maisījums Penetron Admix –  Hidroizolācijas piedeva svaiga betona maisījumam Penecrete Mortar – betonu sadurvietu hidroizolācijas maisījums (ūdens tecēšanas novēršanai) Peneseal FH – betona virsmu cietinātājs ar hidroizolācijas īpašībām. WaterPlug -  virsmas ātrsaistīgs maisījums, ūdens sūču apturēšanai Penebar – hidroizolācijas žņaugs, kas spēj uzbriest par 300%, izveidojot blīvu, ūdensnecaurlaidīgu gēlu, tādējādi radot barjeru mitruma iekļūšanai.

DD.OK., SIA

Ūdens 2b-6, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Pieredzējuši būvnieki ar vairāk kā 20 gadu pieredzi savā jomā, veic kvalitatīvus, pilna cikla celtniecības darbus. Ievērojam noteiktos termiņus, sniedzam padomus labākajiem projektu risinājumiem. Individuāla, labvēlīga attieksme katram mūsu klientam. Ar mums viss būs O.K.!

Ailo Build, SIA

Atmodas 17, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts:

Būvniecības pakalpojumi. Remontdarbi. Profesionalitāte, individuāla pieeja klientam un pakalpojuma kvalitāte. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Sazinies ar mums!