Celtniecība, adresē Dārzciems

Drukāt
Banner 1050x80

Heliks DS, SIA, Drošības sistēmu serviss

Gaismas 36, Rīga LV-1035
Ugunsaizsardzības sistēmas projektēšana montāža serviss: Ugunsgrēka ugunsdrošības signalizācijas apkope. Balss izziņošana. Evakuācijas izziņošanas iekārtas. Apsardzes signalizācijas sistēmas ierīkošana un apkalpošana. Bezvadu radio, IP tīkla, GSM vadība. Apsardzes GSM signalizācija. Perimetra apsardze. Piekļuves kontroles

Ģeoserviss, AS

Piedrujas 11-101, Rīga, LV-1073
Topogrāfiskais plāns, Inženierģeoloģiskā izpēte, inženierģeoloģija, mērnieks, mērniecība, inženierģeoloģiskie izpētes darbi. Apbūvējamo laukumu, teritoriju un to apkārtnes inženierģeoloģisko un hidroģeoloģisko, piesārņošanas, izpēti, Būvju grunts pamatnes ģeotehnisko, Grunts nestspējas parametru noteikšanu ar laboratorijas un

Onninen, SIA, Tirdzniecības birojs

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Tapflo, SIA

Dārzciema 60-222, Rīga LV-1073
Mūsu produkti:: ✓ Membrānu sūkņi ✓ Centrbēdzes sūkņi ✓ Centrbēdzes sūkņi - CP Pumps ✓ Peristaltiskie sūkņi ✓ Skrūvveida sūkņi - Nova Rotors ✓ Filters Tapflo Par Tapflo:

Tapflo grupa ir neatkarīgs, ģimenes īpašumā esošs Eiropas ražotājs un globāls membrānu sūkņu, centrbēdzes sūkņu un citu rūpniecisko procesu iekārtu piegādātājs. Tapflo savas pārstāvniecības ir 30 valstīs un neatkarīgi izplatītāji vairāk nekā 45 valstīs.

Askomet, SIA

Dārzciema 60-211, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "Askomet" nodarbojas ar metāla tirdzniecību. Plašā piedāvājumā metāla loksnes, profili, režģi, stieņi un caurules. Operatīva piegāde. Metāla konstrukciju izgatavošana pēc pasūtītā projekta. Veicam arī metāla griešanu, locīšanu, metināšanu. Krāsainā metāla izstrādājumu tirdzniecība.

Metalinvest, SIA

Pildas 16b, Rīga LV-1035
Apraksts:

Mūsu uzņēmums nodarbojas ar dažādu metāla konstrukciju projektēšanu, ražošanu un uzstādīšanu, tostarp arī konstrukciju no nerūsējošā tērauda, kurās var izmantot koku un stiklu, proti:

✓ kāpnes ✓ margas ✓ žogi ✓ režģi ✓ vārti ✓ nojumes ✓ lūkas ✓ pandusi.

Onninen EXPRESS Dārzciems

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Siltumapgāde, vēdināšana, santehnika, ūdensapgāde, elektroapgāde, telekomunikācija, sakaru tehnika, caurules, sūkņi, alumīnija profili, septiķi, vārsti, dzesēšanas iekārtas, izolācija, stabi, pamati, sildītāji, datu pārraides sistēmas, komunikāciju aprīkojums, noslēgarmatūra, apkures katli, automātika, kabeļi, kondicionieri,

Schomburg Baltic, UAB, Latvijas birojs

Dārzciema 60, Rīga LV-1073
Apraksts:

Piedāvājam plašā klāstā hidroizolācijas materiālus, flīžu un akmens ieklāšanas materiālus, augstas kvalitātes produktus grīdu un aizsargpārklājumu sistēmām, kā arī betona piedevas un impregnētājus.

Baltichomes

Jaunrozes 9 k.1, Rīga LV-1035
Par mums:

Baltic Homes misija ir palīdzēt ikvienam interesentam nonākt līdz savai sapņu mājai, īstenojot savas intereses. Sadarbībai atvērti! Uzticamība, kvalitāte, ātrums. 

BCC, SIA, Paklāju paradīze

Dārzciema 60, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mūsu paklāju interneta veikals piedāvā visdažādākos paklāju izmērus, visneparastākās paklāju faktūras, viskrāsainākos paklāju modeļus. Pie mums Jūs atradīsiet gan mazus, gan lielus, gan pūkainus, gan gludus paklājus, ar gariem un īsiem sariem, klasiskā un mūsdienīgā izpildījumā. Taisnstūra, apaļus vai ovālus - jebkādus. Mēs noteikti esam tendēti uz attīstību un mūsu mērķis ir piedāvāt tiešām labas kvalitātes lietas par saprātīgu cenu. Izvēle ir Jūsu rokās, mēs parūpēsimies par visu pārējo. Mājas lapas ērtais interfeiss un draudzīgais personāls vienmēr palīdzēs Jums orientēties šajā daudzveidībā.

Gercom, SIA

A.Deglava 50-19, Rīga LV-1035
Produkti:: ✓ Alumīnijs ✓ PVC ✓ Pilnstikla konstrukcijas ✓ Aizsargslēģi Par uzņēmumu:

SIA "Gercom" ir augstas kvalitātes alumīnija un PVC logu un durvju sistēmu piegādātājs un uzstādītājs Rīgā, kas nodrošina izcilu apdari gan komerciāliem, gan privātiem projektiem. Mūsu produkti tiek iegūti no labākajiem ražotājiem, kā PONZIO, ASSA ABLOY, Glazeri, GEZE, VBH, Penosil, Soudal, Glaskon un citiem. Mēs garantējam izcilu materiālu un tehnoloģiju kombināciju, kā arī nepārspējamu veiktspēju, izturību un stilu.

Juvik, SIA

Kupravas 41, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mēs specializējamies siltumsūkņu kondicionieru tirdzniecībā, kā arī montāžā un apkopē. Piedāvājam dažādu ražotāju siltumsūkņus un nodrošinām pilnu darba ciklu un to saistīto servisu sniegšanu mūsu klientiem. Strādājam ar visdažādākajiem apsaistes materiāliem. Atvērti sadarbībai!

DIR.LV, SIA RD System

Stopiņu 13, Rīga LV-1035
Apraksts:

DIR.LV - ir drošības sistēmas piegādātājs Latvijā un Eiropas Savienībā. Mūsu uzņēmums pārdod un uzstāda drošības sistēmas un videonovērošanas tehniku (IP kameras, NVR, DVR) no lielākajiem ražotājiem, kā, piemēram, Hikvision Digital Technology, Dahua Technology, Uniview, Provision, Imou, Ezviz un citus. Mēs esam Hikvision, Dahua un Ajax ražotāju autorizētie pārdevēji Latvijā, mēs piedāvājam mūsu klientiem oriģinālas un augstas kvalitātes video kameras, ieraksta iekārtas (NVR, DVR), domofonus, kodu atslēgas, kartiņu nolasītājus un piekļuves kontroles sistēmas. Pēc 20 gadu darba ar drošības sistēmām, mēs esam uzkrājuši lielu pieredzi, un mēs varam piedāvāt kvalitatīvu tehnisko atbalstu.

PrintPack Service, SIA, Plastmasas izstrādājumi

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "PrintPack Service" ir starptautisks uzņēmums, kas uzsāka savu darbību Latvijā 2002. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu un materiālu, poligrāfijas drukas materiālu un pakalpojumu sniegšanu tipogrāfijām, iepakojuma materiālu un spec. papīra tirdzniecību.

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

Astralpool-Baltic, baseinu serviss Baltijā

Lubānas 65, Rīga, LV-1073
Par mums:

SIA "Latpool" ir viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu aprīkojumu firmām Baltijā. Mēs piedāvājam: privāto un publisko peldbaseinu aprīkojumu, saunas, to aprīkojumu, džakuzi, SPA hidromasāžas vannas, baseina ūdens dezinfekcijas un apkopes līdzekļus. SIA "Latpool" piedāvā baseiniem, SPA, saunām un pirtīm tikai pašu labāko. Mēs sadarbojamies ar augsta līmeņa ražotāju Fluirda (Spānija). "Astralpool-Baltic" ir viena no vadošajām pasaulē. Strādājam ar tādiem brendiem kā Astralpool, CTX un Cepex. Apkalpošanas teritorija: Latvija, Lietuva, Igaunija.

OKD-projekti, SIA

Dārzciema 60, Rīga, LV-1073
Arhitektūra, projektēšana

ID Tīkli, SIA

Dārzciema 131-41, Rīga, LV-1073
Būvniecība, Celtniecība . Rakšanas darbi, Ekskavatora pakalpojumi, Ekskavators. Ekskavatori.

Ttetra, SIA

Dārzciema 60, Rīga, LV-1073
Celtniecības un remonta darbi