Celtniecība, adresē Šķirotava

Drukāt
Banner 1050x80

Flama, SIA

Zasas 7, Rīga, LV-1057
Virpošana, frēzēšana, metināšana. Metālapstrāde pēc individuālā pasūtījuma. Atslēdznieku pakalpojumi. Dažādu sagatavju griešana ar lentzāģiem. Vertikālie urbšanas darbi. Visu veidu metināšanas darbi. Detaļas no alumīnija. Galdi un konstrukcijas no nerūsējoša tērauda. Detaļas no kaprolona. Korpusa detaļas. Detaļas no misiņa. Sīkas

4 Collas, SIA, santehnikas un siltumtehnikas vairumtirdzniecība

Turpinām strādāt klātienē!
Katlakalna 9, Rīga LV-1073
Apkures radiatori VOGEL&NOOT, misiņa savienojumi, lodējamie un presējamie kapara savienojumi, kapara un 3-slāņu caurules, apkures armatūra, balansēšanas vārsti Danfoss, silto grīdu kolektori Danfoss, lodveida krāni, kaučuka, minerālvates un PE cauruļvadu izolācija NMC, izplešanās trauki REFLEX, Varem, WATTS INDUSTRIES produkcija, gāzes

Wolf Group Latvia, SIA

Katlakalna 1b, Rīga LV-1073
Pārstāvētie zīmoli::

* CETRIS * TEMPSI * SILBONIT * AQUAFIRE * PENOSIL * OLIVÉ

Apraksts:

SIA Krimelte Latvia ir starptautiskas uzņēmumu grupas WOLF GROUP, kura apvieno dažādus būvmateriālu ražotājus, uzņēmums. Saviem klientiem piedāvājam dažādas celtniecības plāksnes – CETRIS, TEMPSI, SILBONIT, AQUAFIRE. Sniedzam profesionālas konsultācijas arhitektiem, projektēšanas birojiem un individuālajiem pasūtītājiem. Piedāvājam visu veidu PENOSIL un OLIVÉ būvķīmijas produktus - montāžas un poliuretāna putas, ugunsdrošās un elastīgās putas ar zemu izplešanās spēku, kā arī līmes putas, silikonus, akrilus, montāžas līmes, hibrīda un poliuretāna hermētiķus, logu montāžas lentes un uzbriestošās logu blīvlentes dažādos izmēros.

Pro Wood, SIA

Krustpils 145, Rīga LV-1057
Kompānijas produkti::

Zāģmateriāli: Koka brusas Сeltniecības dēļi C24 celtniecības dēļi Ēvēleti dēļi Neapzāģēti dēļi Koka mieti

Apdares dēļi: Apdares dēļi iekšejai apdarei Apdares dēļi arējai apdarei Terases dēļi Grīdas dēļi Žogu dēļi Pirts dēļi

Celtniecības materiāli: OSB plāksnes Minerālvate Hidroizolācijas plēve

Apkure: Kokskaidu briķetes RUF Kokskaidu granulas 6mm un 8mm Kurināmā šķelda un kokskaidas

Almita, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic visdažādāko darbu spektru metālapstrādē: virpošanas, frēzēšanas un metināšanas darbus. Mēs spējam izpildīt jebkurus uzstādītos uzdevumus metālapstrādē ar izcilo precizitāti un ražoto produktu augsto kvalitāti. Tieši tas raksturo mūs kā mūsdienīgo un drošo partneri metālapstrādes jomā. Mēs esam ieinteresēti ilgtermiņa sadarbības veidošanā, tāpēc mūsu uzņēmuma prioritātes ir produkcijas augsta kvalitāte, individuāla pieeja katram klientam un pasūtījumu izpilde īsākajos termiņos. Mēs piedāvājam jebkuras sarežģītības metināšanas pakalpojumus saskaņā ar pasūtītāja skicēm un rasējumiem. Metināšanas darbi var būt paveikti gan individuāla pasūtījuma , gan komplekso metālapstrādes pakalpojumu sniegšanas ietvaros. Izpildām jebkuras sarežģītības metāla virpošanas un frēzēšanas darbus pēc pasūtījuma kvalitatīvi un savlaicīgi. Detaļu ražošana tiek veikta uz mūsdienīga CNC aprīkojuma. Visa produkcija pakļaujas stingrai kvalitātes kontrolei visu virpošanas posmā. Metāla virpošanas tehniskā kontrole ļauj mums garantēt sniegto pakalpojumu kvalitāti. Pieņemam pasūtījumus uz detaļu virpošanas apstrādi un galaproduktu ražošanu no dažādiem materiāliem: melniem un krāsainiem metāliem, dažādiem sakausējumiem, kā arī no polimēriem. Metāla detaļu Metināšana, virpošana, frēzēšana Latvijā.

Elaks, SIA Metāla durvju ražotne

Drošas metāla durvis!
Mazā Rencēnu 10, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairāk nekā 30 gadu pieredze METĀLA DURVJU ražošanā! Mēs izgatavojam metāla durvis, kā arī uzstādām jebkurā Latvijas nostūrī.

EK Sistēmas, SIA, Elektromateriālu vairumtirdzniecība

Katlakalna 4a, Rīga LV-1073
"EK Sistēmas" produktu grupas:: ✓ Zemsprieguma iekārtas ✓ Automatizācija ✓ Instalācijas materiāli ✓ Slēdžu, rozešu sērijas ✓ Kabeļu kanāli, renes, trepes ✓ Apgaismojums ✓ Kabeļi un vadi "EK Sistēmas" pakalpojumi:: ✓ Reaktīvās jaudas kompensācijas risinājumi ✓ Elektrotīkla mērījumi un analīze ✓ BMS projekta izstrāde ✓ Apgaismojuma aprēķini, mērījumi, eksperimenti ✓ Semināri un apmācības

Transgaz, SIA

Katlakalna 8, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "Transgaz" ir Termet zīmola oficiālais pārstāvis Latvijā. Termet ir gāzes katlu un caurteces ūdens sildītāju ražotājs, kura augstā kvalitāte ir peejama vairāk kā 40 pasaules valstīs. 3 gadu garantija visiem produktiem, vienkāršs un videi draudzīgs risinājums daudzdzīvokļu ēkām un privātmājām. 

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Rīgas 3. nodaļa

Granīta 3a, Rīga, LV-1057
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

Koksnes aizsardzība ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi tā kalpos. Izvēle jāizdara pareiza – lai koksne tiktu aizsargāta, labi izskatītos un būtu apstrādāta ar videi draudzīgu līdzekli, bez īpaši lieliem izdevumiem. Koksnes aizsardzības līdzekļi “RP WOOD”

RBB Serviss, SIA

Krustpils 15 k.1, Rīga LV-1073
Tehnoloģijas un iespējas:: ✓ Vibrodiagnostikas iekārtas; ✓ Lāzercentrēšanas iekārtas; ✓ Dinamiskās balansēšanas stends līdz 3,5t; ✓ Iekārtu pārbaudes stends līdz 1000 kW; ✓ Platība 1800 m2; ✓ Krānu celtspēja 15 t; ✓ Žāvēšanas krāsns; ✓ Apdedzināšanas krāsns ar temperatūras kontroli; ✓ Termiskās pārbaudes iekārtas; ✓ Transports izbraukuma servisam un iekārtu piegādei.

Druplat, SIA

Radžu 18, Rīga, LV-1057
DRUPLAT koka atkritumu pārstrādātājs:: ✓ Dokumentu apstiprināšana par atbilstoši veiktu koka atkritumu pārstrādi ✓ Koka atkritumu drupināšana mūsu vai jūsu teritorijā ✓ Koka atkritumu savākšana konteineros ✓ Metāla piejaukumu atdalīšana ar Doppstadt ✓ Drupinātas koksnes - šķeldas tirdzniecība

Timbertime, SIA

Lubānas 78b, Rīga LV-1073
Produkcija:: ✓ APDARES DĒĻI - izgatavoti no egles, priedes vai lapegles. Var pasūtīt apstrādātus ar koksnes konservantiem vai antipirēnu, kā arī krāsot atbilstoši Jūsu prasībām. ✓ TERASES DĒĻI - ražoti no augstas kvalitātes priedes, egles vai lapegles. Piedāvājam gan gludus, gan rievotus dēļus. Terases dēļus var pasūtīt apstrādātus ar standarta zaļo vai brūno krāsu. Apstrādei savos autoklāvos izmantojam vakuuma-spiediena metodi. ✓ KONSTRUKCIJU MATERIĀLS C24 - kvalitatīvs un izturīgs karkasa materiāls. Balstoties uz tirgus pieprasījumu, varam piedāvāt vizuāli šķirotu un kalibrētu kokmateriālu ar stiprības klasēm C18, C24. ✓ ZĀĢMATERIĀLI - žāvētas koksnes priekšrocības salīdzinājumā ar nežāvētu ir stiprības īpašību uzlabošana, izolācijas uzlabošana, savienošanas iespēju paplašināšana, virsmas apstrādes iespēju paplašināšana, materiālu apstrādes vienkāršošana. ✓ GRĪDAS DĒĻI - grīdas dēļi no skujkoka, kur ražošanā tiek izmantota ēvelēta un apstrādāta priedes vai egles koksne. Zāģmateriāli tiek žāvēti līdz KD16% (±2%). Dēļi tiek apstrādāti, lai tos pirms ieklāšanas nav nepieciešams slīpēt. Pateicoties spundēm, grīdas dēļu ieklāt būs ērtāk. ✓ Visi profili tiek ražoti garumā no 1,8 m līdz 6 m. ✓ Iespējama piegāde visā Latvijā!

JMJ Tirdzniecības Grupa, SIA

Krustpils 6, Rīga LV-1073
Metāla izstrādājumi:

SIA "JMJ Tirdzniecības Grupa" ir viens no vadošajiem uzņēmumiem savā nozarē. Uzņēmums nodarbojas ar metāla izstrādājumu vairumtirdzniecību jau kopš 2002.gada. Uzņēmums piedāvā tādus materiālus kā: metinātie metāla platformu režģi, presētie metāla platformu režģi ,  profilētie režģi, kāpņu pakāpieni, kāpnes, cirsti vilktie sieti, pītie sieti, metinātie sieti, paneļu žogi,   perforētas loksnes, rievotās loksnes  un ceļu barjeras.       Mūsu priekšrocības ir – plašs noliktavas sortiments, ātras piegādes un konkurētspējīgas cenas ne tikai Latvijas mērogā. Mūsu uzkrātā pieredze un profesionālās zināšanas ļauj nodrošināt šo profesionālo servisu un konkurētspējīgo cenu politiku. Ar mūsu piedāvāto produkciju ir pazīstams ikviens uzņēmums, kurš cenšas panākt sava gala produkta augstāko kvalitāti par labāko cenu.       Ikviens klients vienmēr būs laipni gaidīts Mūsu birojā un noliktavā - Krustpils ielā 6, Rīgā.

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

EPDM Shop, SIA

Katlakalna 1c, Rīga, LV-1073
Ideāli risinājumi kopā ar FIRESTONE BUILDING PRODUCTS:

Ilgstoša pieredze membrānu ražošanā. Izcili servisa pakalpojumi. EPDM membrānas segumu jumtiem neviens neieklās labāk par mums!

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

Sēme CB, SIA

Cesvaines 9, Rīga LV-1073
Apraksts: Asfaltbetona seguma atjaunošanas darbi. Ūdensapgādes, kanalizācijas un gāzes apgādes sistēmu būvmontāža, remonts un renovācija. Ceļu, ielu remonts, laukumu izbūve un teritorijas labiekārtošana. Ceļu satiksmes drošības organizēšana ceļu remontdarbu veikšanas laikā, pagaidu ceļa zīmju izvietošana.

Hidrotehnika, SIA, kravas auto serviss

Dzirkaļu 39, Rīga LV-1057
Darbības sfēras:: ✓ Visu veidu kravas automašīnu serviss un remonts ✓ Meža tehnikas rezerves daļu piegāde un remonts ✓ Betona pumpēšanas iekārtu pārdošana un remonts ✓ Ceļu uzturēšanas tehnikas pārdošana un remonts ✓ Hidraulisko elementu pārdošana un uzstādīšana

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.